IT-avdelning som tjänst

Låt oss ta hand om din IT, så du kan lägga din tid på din kärnverksamhet.

IT-avdelning som tjänst innebär att ni abonnerar på tjänsten IT-avdelning och därmed får tillgång till support och felsökning på distans både över telefon, e-post och vid behov via fjärranslutning till er dator. detta helt utan investeringskostnader. Ni betalar bara en fast avgift per månad och anställd som utnyttjar tjänsterna.

Beroende på om ni redan har datorer på ert företag som ni sköter själva eller önskar en lösning där dator ingår, så har vi olika alternativ.

Ni kan välja att få tillgång till en fullt hanterad E-postlösning för ert företag, med eller utan Office kontorsprogram så som Word, Excel och Microsoft Teams.

Vi kan även erbjuda tjänsten ihop med en fullt färdigkonfigurerad laptop.  Ni får då en PC levererad till er inom 1 vecka, färdiginstallerad och anpassad just för er, med alla de programvaror som krävs för kontorsarbete, så som Microsoft Outlook, Word och Excel, Microsoft Teams och tillhörande molnlagring på 1 TB per användare.   Vi hanterar i de fall Windows-uppdateringar och säkerheten för datorn och ger support på allt rörande datorns funktion från distans.

PC som tjänst

Hos oss kan du få du en modern PC, färdiginstallerad direkt från oss med alla de programvaror som behövs för ditt arbete, så som Officepaketet, Exchange online e-post, 1TB molnlagring i Onedrive for business och möjlighet till samarbete i Microsoft Teams, Sharepoint online med mera.

Kostnadseffektivisera

Med vår lösning slipper ni plötsliga investeringskostnader för datorer och programvaror, utan betalar bara för det antal datorer och/eller programvaror ni behöver på månadsbasis.

Välj mellan enbart Microsoft Office eller en fullt hanterad dator med alla program och verktyg som krävs för ert behov.

Det går bra att kombinera de olika avtalen, så några exempelvis bara har tillgång till Microsoft 365 och tillhörande applikationer, medan andra även inkluderar PC.

Support

Support ingår utan extra kostnad på dagtid i alla våra abonnemang, via e-post eller telefon.